Gourmetsalt og olivenolje fra Israel

Spesialist på gourmetsalt og olivenolje fra Israel

Kjøpsbetingelser

Bestilling

Bestillinger gjøres på www.limitlessedition.no. Vi har ingen minimumsbeløp ved bestilling. Bedriftskunder bes sende e-post til post@limitlessedition.no for å legge inn bestillinger.

Per dags dato leverer vi ordinære nettordre kun i Norge.

Når vi har mottatt din ordre, vil du få en ordrebekreftelse per e-post. Vi anbefaler deg å kontrollere ordrebekreftelse og ta kontakt dersom den ikke er samsvar med din ønskede bestilling.

Dersom det skulle skje at vi er utsolgt for en vare du har bestilt, vil denne varen bli slettet fra din bestilling. Du vil få beskjed om dette og få mulighet til å endre din ordre. Vi behandler ikke restordre.

For bedrifter; ta kontakt med oss.

Priser

Alle priser er i norske kroner og er inkludert merverdiavgift (MVA). Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før bestilling og inkluderer alle utgifter forbundet med kjøpet.

Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil når det gjelder pris og informasjon om varer i vår nettbutikk. Vi gjør også oppmerksom på at tilbud i nettbutikken ikke nødvendigvis vil være gyldig hos våre forhandlere. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål slik at vi kan gi deg best mulig hjelp.

For bedrifter; ta kontakt med oss.

Personopplysninger

Limitless Edition behandler persondata i henhold til Lov om Personopplysninger.

Opplysninger som kan knyttes til deg som person, vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller bli koblet med andre eksterne registre.

Betaling

Kortbetaling med VISA og MasterCard er en rask og trygg betalingsmåte.

Hvis du kansellerer ordren etter at pakken er sendt, må du følge rutinen for angrerett. Det kan da ta opptil 2 uker før beløpet er tilbake på din konto.

Betaling i vår nettbutikk behandes av iZettle, som er en sikker elektronisk betalingsløsning for Visa og MasterCard. All kortinformasjon blir behandlet i henhold til kortselskapenes regelverk.

Frakt

Standard fraktpris for pakker er NOK 99,- .

For bedrifter; ta kontakt med oss.

Utsolgte produkter

Videre forbeholder vi oss retten til å kansellere din bestilling eller deler av denne, dersom produktet er utsolgt. Ved utsolgt vare vil du få melding om dette, eventuelt sammen med informasjon om hva vi kan tilby i stedet. Du vil få muligheten til å akseptere vårt nye tilbud med de endringer vi angir i forhold til din bestilling, eller kansellere bestillingen.

Retur og bytte

Vi selger matvarer, som kan forringes av temperatursvingninger eller feil oppbevaring. Derfor kan vi dessverre ikke tilby noen form for bytte eller retur av varer etter at disse er kjøpt hos oss. Vi ønsker å garantere den beste kvaliteten på våre produkter og det forutsetter at vi har full kontroll på hvordan våre produkter oppbevares fra produsent til butikk hyllen.

NB! Varer med påvist feil eller mangler vil fortsatt kunne byttes mot fremlagt kvittering.

Du er selv ansvarlig for risikoen og kostnaden ved retur til oss. Send varen godt emballert i originalforpakning. Retur som sendes i oppkrav hentes ikke ut av oss. Husk å legge ved kjøpsbevis i tillegg til utfylt angreskjema. Ta kontakt for angreskjema (post@limitlessedition.no). Dersom årsaken er feil på varen, vennligst angi en tydelig feilbeskrivelse. Dersom årsaken til retur er en feil ved varen(e) eller en feil ved ordren, vil vi tilbakebetale dine returkostander.

Uavhentede pakker

Pakker som ligger på utleveringssted mer enn 10 kalenderdager fra hentemelding er sendt blir returnert. Hvis du unnlater å hente din pakke, vil du bli trukket et ekspedisjonsgebyr på NOK 99,- før den resterende ordresummen overføres til din konto. For ordre under 100 NOK svarer ekspedisjonsgebyret til ordrens verdi. For ordre under 100 NOK vil du dermed ikke få tilbake pengene du har betalt dersom du ikke henter pakken din.